24. tra 2007.

Online igre i igranje

Veliki broj igara može da se igra online, i to je zabava koja privlači milione ljudi svakodnevno. Neke od tih igara se plaćaju, dok su neke besplatne. Takođe postoji razlika i po žanru u koji bi se ta igra mogla svrstati. A li za ovaj post sam se odlučio da se pozabavim takozvanim menadžer igrama. Dve koje ću da predstavim su u potpunosti lokalizovane, i u jednoj ste fudnalski mendžer a u drugoj ste menadžer vampira, ili tako nešto otprilike.
Hattrick
Uovoj igri ste menadžer fudbalske ekipe. Pošto popunite zahtev za prijem u igru, posle nekoliko dana dobijate svoj tim. Kada počnete da igrate imate 24 zadatka da rešite. Prilikom rešavanja tih zadataka ćete da dobijete osnovna uputstva o načinu na koji se igra. Naći ćete se u 6 ligi sa još 7 klubova. Ligaške utakmice se igraju vikendom, a prijateljske zakazujete da se igraju u toku nedelje. Tu su još i omladinska škola, kupovina i prodaja igrača, izgradnja stadiona....
Bitefight
Po meni ova je igra bolja od prethodne, mada je i ovde potrebno izdvojiti oko 10 minuta svakog dana ako se želi napredovati. U suštini postoje dve rase kojima se može rukovoditi vampiri i vukodlaci. Kako igra odmiče stiče se sve više iskustva i napreduje se sve više. Postoji mogućnost udruživanja u savez i tu postoje određene prednosti, ali nije obavezno možete da nastupite i solo u igri.
Predstavio sam dve igre koje su relativno jednostavne, lokalizovane i netraže puno vremena , sa tim što je Bitefight po mom mišljenju zanimljivija.

Nema komentara: